luni, 27 septembrie 2010

Let’s do it…Romania – use condoms, make world a better place.

In primul rand, “do it” si/ in “Romania” sunt antonime, iar fraza rezultata este de-o naivitate “sinonima” cu prostia. Sambata, aprox 72000 de oameni si-au suflecat manecile, si inhibat simturile olfactive pentru a strange shit-urile din natura produse de shiturile naturii – tiganii, cocalarii si in general iubitorii de mici si bere la pet.
Cauza = specimenele mai sus amintite. Efectul= gunoi
Concluzie : 72000 de creiere atrofiate si corigente la logica.
Sa zicem ca s-a spart o teava. O sa ma pun sa dau cu mopul sperand ca rezerva de apa a orasului se va termina, sau chem instalatorul? Grea decizie, intr-adevar. “let’s do it romania” da cu mopul. Cine are bani sa faca gunoi in natura? Nu cumva aia care intra cu masina prin paduri/parcuri/ plaje isi etaleaza lesa de aur in timp ce cu o mana dau mai tare maneaua si cu cealalta deschid portierele/discoteca ambulanta? Nu cumva aia, care inainte de a intra cu masina, in curtea tapitata de marmura intind covorasul rosu?
Bine ca romanii aduna shiturile celor din cauza carora suntem priviti in strainatate ca ultimii infractori/ prostituate. Injuram, dar le strangem gunoiul.
Multumiti sa fie cei care mai au din ce face gunoi acasa, pentru ca din firimituri de paine, apa sau faina de malai nu se strange cine-stie-ce.
Campania asta dovedeste ca o parte infima a populatiei se poate mobiliza. Momentan, mult prea imprastiat.
Tara arde, baba-si aduna gunoiul. Pardon, il muta pentru o zi, dintr-o parte in alta.

Un comentariu:

  1. eh, am citit undeva un eseu despre perceptia unui martzian care cade undeva la noi, vazind relatia dintre oameni si ciini. Cine-i in control? Unul gateste, curata, scoate la plimbare, ofera suport moral, chiar ajuta la nevoile trupului in perioada potrivita. Celalalt latra, se joaca, face mizerie ...

    lipseste revolta din mesajul tau ;)

    (nu am concluzie, e doar o paralela :) )

    Satu arde si baba-i la coafor :)

    Lucian

    RăspundețiȘtergere